Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl wbije w 4 dni

voltores16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie jaki lvl wbije w 4dni czyli od dzisiaj do czwartku , jestem poczatkujacy

Gram Asura , profesje jeszcze wybiore i u ktorego npc moge wybrac profesje ?

Opublikowano

Oj nie wypraszam to sobie .... Gdy zaczęłam przygodę

z Rappelz zajęło mi 5 dni na załatwienie zwierzaka

(szczęście 2/2 angel'e, ale farma kasy. . .) + wbicie ~94.

Teraz warunki server'a są duże lepsze i łatwiej się exp'i

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

To tylko twoje szczęście. Szczerze to masz racje z warunkami bo gdy ja zaczynałem mogliśmy sobie sobie pomarzyć o hawku :)

Opublikowano

jako początkujący gracz rappelz, bez peta w 4 dni grając po 2-3 godz to daję Ci max lvl 40-50

Te fajne lvle które podali wcześniej to są osoby które albo mają wysokiego peta i chwalą się tworzeniem swoich alt albo osoby które znają bardzo dobrze zasady gry i lvlowania np z us serwera i mieli szczęście w dobraniu dobrego pt..

wg mnie jak szybko ogarniesz początkowe questy to w godz będziesz miał lvl10 chyba że robisz wszystkie questy to z wyspy wyjdziesz po 2-3 godzinach mając 15-18 lvl. (dobrze jest je robić bo przydatne rzeczy się dostaje)

Później dążysz do lvlu 30-tego (około 3 godzin) i lecisz do dunga. Dobrze by było byś miał już minimum t2 peta (np yeti orka rp)

Później kolejne 3 godziny w pt i masz jakieś 40lvl (przy ogarniętym pt może 42)

... ale są to czasy jeśli w miarę szybko ogarniesz gdzie biegać i jak grać w dp(zanim cię wyrzucą).

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą. 40-50 to naprawdę nie tak dużo i na godzinnym pt w dungu ( arid ) 5 lvli z 40 można wbić.

Nie chwalę się i wziąłem pod uwagę to ,że jest początkujący . 4 dni tak jak wcześniej mówiłem 60-90.

90 lvl ze względu na misje od 70 ;)

Opublikowano

Na tym znaczy na jakim?

Niestety musisz expić i robić qesty. Jeżeli wypadnie Ci jakiś przedmiot to sprzedawaj, a napewno Ci wypadnie karta t2 ,więc także ją sprzedawaj.

Opublikowano

Idź do arid na pewno spotkasz tam kogoś do lvla 40 . Bo kara jest wtedy jeżeli różnica jest między najwyższym lvlem w pt a najniższym i wynosi więcej niż 15.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...